torstai 20. helmikuuta 2014

Etanan polkua täälläkin - Snail's trail here, too

Tilkkureppu kirjoitteli blogissaan Etanan polku -blokista, ja muistin että joskus muinoin olen yhden sellaisen blokin itsekin ommellut. Tosin tämä on kyllä hieman eri tekniikalla koottu kuin hänen, tässä on vähemmän neliöitä ja kolmioneliöitä, joten tämä on ehkä vähän helpompi tapa. Googletuskin antaa snail's traililla kuvia vain tästä tekniikasta.


Kyseessä oli mysteerityö, joka jatkui ja suureni etanan polusta hauskaksi seinävaatteeksi asti.

******************
Fellow-blogger Tilkkureppu wrote how she had learnt to sew Snail's Trail block. I remembered that I once made one block, as a part of a mystery quilt that finally turned out to be a nice wall hanging. My block is constructed in a bit different way than hers, andGoogle shows with "snail's trail" this same construction. This might be a bit easier, less small squares and HST.


7 kommenttia:

 1. Kivasti toteutettu ja hauska, kauniit värit!
  Mulla on toinenkin etana ohje ja siinä on vain keskusneliöt ja loput kolmioita, kokeilen sitäkin tehdä, olisiko sitten tämä ohje.
  Nimellä Virginia trail.

  VastaaPoista
 2. Lieb Hannele,
  Sehr hübsch geworden, es ist immer schön wenn man UFO's verarbeitet -
  liebe Grüße
  Hanna
  Hier ist Frühling, es ist viel zu warm.

  VastaaPoista
 3. Katselin tuota etananpolku-blokkia ja mietin, että olen sellaisen joskus tehnyt, mutta ei se tuon niminen ollut. Ei tainnut mitään nimeä olla. Vasta kun näin koko työsi, muistin, että samanlaisen kissajengin minäkin olen tehnyt. Tein kaksin kappalein ja molemmat päätyivät lasten peittoihin.

  VastaaPoista