maanantai 13. toukokuuta 2013

Kesäkurssilla tilaa - Summer course

Kuulin juuri, että kesäkurssille on tullut pari peruutusta, joten pari paikkaa on vapaana innokkaille tilkkuilijoille. Netin kautta katsoessa kurssi näyttäisi olevan täynnä, mutta tilaa siis on, ja tarjolla tämä:

Kesäkurssilla perehdytään erilaisiin kaitaletekniikoihin, joilla saa nopeasti näyttävän näköisiä töitä. Materiaaliksi kelpaavat niin valmiit kaitalepaketit kuin aiemmista töistä varastoihin jääneet ylijäämäkaitaleetkin. Myös nurkissa pyörivät, vuosien takaiset kangashankinnat ja kierrätysmateriaalit uppoavat näihin töihin muiden mukana. Kurssi sopii hyvin starttikurssiksi aloitteleville tilkkuilijoille sekä ideakurssiksi aikaisemmin harrastaneille. Ilmoittautuminen www.opistopalvelut.fi/nurmijarvi tai p. 044 3063056.

Tarjolla on kaikkea nopeaa ja kivaa, tässä esimakua:


 
 
Klaukkalahan on kohtuullisen matkan päässä Espoosta, Vantaalta, Hyvinkäältä, Keravalta, Järvenpäästä, Karkkilasta...
 
*************************
 
There are still two places left open in the summer course that I'm teaching from coming Wednesday on...

3 kommenttia:

  1. Juu sinun innoittamanasi tein hankinnan. Toivottavasti kurssisi täyttyy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksestasi, kun kyselin tuntemattoman vekottimesta.Nyt sitten tiedän, että se liittyy käsitöihin. Minäkään en nähnyt äitini käyttävän sitä koskaan. Joutaisi varmaankin hävittää koko vehje, mutta luultavasti sen löytää joku ihmettelevä joskus minun jäämistöstäni.

    VastaaPoista