perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa... - It's been a while...

Onpa tullut pitkä bloggaustauko - ensin niskat jumiin, sitten Kuopus nielurisa+kitarisaleikkaukseen. Ensimmäisen laukaisemiseen vaadittiin ihan lihasrelaksantit ja hierojat, toinen taas otti todella koville: pahimmillaan mentiin yöllä pii-paa-autolla Meilahden korvapolille poltattamaan vuotava suoni umpeen... Nyt alkaa jo rauhoittua, molemmilla rintamilla, mutta blogittaminen ja ompelukin on jäänyt vähälle.

Nyt pikkuhiljaa stressaa tuleva Loimaan opintojen neljäs ja viimeinen näyttö, joka ajoittuu toukokuun 18. päivään. Paljon olisi saatava paperille, ja tutkinto suoritettua, jos aikoo sen vanhanmuotoisena loppuun saattaa. Tuttuun tapaani käyntiin pääseminen on ollut hidasta ja nihkeää, mutta eiköhän tästäkin hengissä selvitä. Pelastukseksi tullee pääsiäiseen ajoittuva talviloma, jonka aion asialle pyhittää.

Oppilaat sen sijaan ovat olleet ahkerina. Syksyn töitä on loppusuoralla ja valmiina, helmikuussa kuvasin nämä valmiit työt.

Margit

Paula

Tarja

Sirpa
 
 
Nurmijärven opiston kevätnäyttely järjestetään tänä vuonna vähän aikaisemmin kuin ennen.
Avajaiset ovat tiistaina 16.4.2013 klo 18.00. Siitä eteenpäin näyttely on auki:
 
ke 17.4 - pe 19.4. klo 10-19
la 20.4. - su 21.4. klo 10-16
 

Mukaan on tulossa paljon muitakin töitä kuin nämä samplerit, joita valmistuu vielä lisää. Myös viime kesäkurssin satoa tulee olemanaa tarjolla ja nyt keväälläkin syntyy vielä kasseja ja pussukoita.

 
**************************
 
It's been a while since I last wrote here: there has been this and that = unexpected hurdles on the way. First I had problems with my neck muscles for two weeks and on top came the tonsillectomy of our Last born which was quite an ordeal for her. Worst moments were experienced a week after the operation at night when the wound started to bleed and she had to take an ambulance ride to hospital.
Now both problems are almost overcome, but still I've been slow with sewing and blogging. 
 
Luckily my students have been busy bees finishing their samplers, so I got to take these pictures in february. We are going to have a fabulous "quilt show" in a month's time with much more to come.Besides these four there are at least four more to come, since they have also sewn some tote bags and toiletries. And everything done during last summer's course will be on display.

5 kommenttia:

 1. I hope your little one is now ok. Very pretty quilts.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti korvapotias voi jo paremmin ja leikkaus auttoi. Kauniita töitä olette tehneet. Laitan näyttelyajan heti itselleni ylös.

  VastaaPoista
 3. Kauniita töitä ja värejä! Laitetaan näyttely mietintämyssyyn, jos vaikka sunnuntai ajelulle???

  VastaaPoista
 4. Hyvä että olette jo voiton puolella:) Olen kuullut monen nielurisaleikkauksessa olleen joutuneen käymään uudelleen poltettavana, mistähän tuo johtuu. Meidän nuorimmainen (25v)oli viime vuoden lopulla myös samassa leikkauksessa ja hän joutui menemään kolme kertaa poltettavaksi. Oli todella huonossa kunnossa pari viikkoa:(

  Kiva nähdä samoja töitä eri väreissä:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita töitä ja pelkkä kankaiden valinta saa aikaan hyvin erilaisia töitä. Kiva, että siellä molemmat jo ovat paranemaan päin.

  VastaaPoista