lauantai 4. toukokuuta 2019

Carpenter star -peite - Carpenter star

On osoittautumassa melkein toivottomaksi ylläpitää tätä blogia. Aika kuluu kuin siivillä, ja kun ehdin vieraantua ylläpidosta sairauteni aikana, niin paluu vanhoihin rutiineihin tuntuu lähes ylivoimaiselta.

Nyt sain kuitenkin pontta kirjoittaa, kun sain pitkästä aikaa valmiiksi peitteen. Se on aikoinaan yhden viikonloppukurssini aiheena, ja "unohtunut" sen jälkeen keskeneräisten töideni pinoon. Siitäkin valmistui aikanaan vain tilkkupinta. Latasin sen heti Avanteeni, kun vihdoin saimme joulukuussa koneen pystyyn uudessa kodissamme. Nyt se on ollut jo kuukauden verran valmiinakin, joten lienee korkea aika "julkaistakin" tuotokseni.

Kokoa torkkupeitteelläni on 145 x 173 cm, ja olen käyttänyt apuna viivaimiani todella paljon sitä tikatessani. Höyhenet olen tikannut ilman sen kummempia apuja ihan vapaalla kädellä. Ja vaikka sen itse sanonkin, niin olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen :).

Vähän lähikuvia yksityiskohdista. - Some details of quilting

Peite takaa - Throw from back
*******************

After being severely ill two years ago I find it almost impossible to get to my old habit of updating my blog regularly. Now I did manage to finish one throw, that had been in my pile of WIP for several years. It had been the theme of one of my weekend courses and I had only finished the patchwork part. We moved to Kangasniemi last fall, where I loaded it onto my Avante machine, after we had got it installed into our new home.

The throw measures 145 x 173 cm, and I've done lots of rulerwork on it. The feathers I've stitched freehand. I must say that I'm quite satisfied with the outcome.

20 kommenttia:

 1. Komea tähtipeitto. Nuo tikkaukset ovat aivan mahdottoman upeat. Hienoa, että sait valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvin onnistuneet tikkaukset. Nätti peitto.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on upeat tikkaukset!! Omista töistään saa tykätä ja olla ylpeäkin, olen sen tässä lähiaikoina ymmärtänyt:) Usein tulee vaan etsittyä töistään vikakohtia mutta parempi on kun näkee ne hyvät kohdat ja jättää "virheet" huomioimatta:)
  Hieno kokonaisuus on valmistunut!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana peitto ja upeat tikkaukset! Hyvä, kun peitto tuli valmiiksi

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto ja onnistuneet tikkaukset!

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto ja upeasti työstetty! Kyllä saat olla tyytyväinen ja ylpeä, ihan avoimesti!

  VastaaPoista
 7. Onhan nuo sinun tikkaukset ihan vimpan päälle. Kaunis työ!

  VastaaPoista
 8. Upea peitto ja tikkaukset tekevät siitä todella kauniin. Ja hienoa, että ehdit blogiinkin siitä kirjoitella :D

  VastaaPoista
 9. Upea peitto sekä tikkaukset.Voin vain ihailla noita taitoja.

  VastaaPoista