torstai 25. syyskuuta 2014

Pojan pussukka - Toiletry bag for Son

Poika lähti eilen vaihto-opiskelijaksi Maltalle, ja koetin lunastaa yli vuosi sitten antamani lupauksen uudesta pussukasta. Hänhän aikanaan ihastui Siipan omaan, koetti vaivihkaa saada sen isältään, joka ei pussukastaan kuitenkaan ollut valmis luopumaan.

Viime metreille taas mentiin, mutta sentään sain pussukan tiistaina valmiiksi ja Pojan matkaan.  Siellä he nyt molemmat ovat turvallisesti perillä Maltan lämmössä :)
Dear Son left yesterday to Malta as an exchange student. Last year in summer as he saw DH's toiletry bag, he tried to persuade his father to give the bag to him, but DH wouldn't. So I promised him that I would make one for him, too.  So far I hadn't gotten sofar, but now I thought it would be time. Well, time was running out but finally I managed to sew the bag on Tuesday, so now both Son and the bag are safely on Malta.

12 kommenttia:

 1. A great bag! And Malta is a beautiful island. I wish your son much fun!
  Greetings, Rike

  VastaaPoista
 2. Komea pussukka, Kivat tikkaukset ja hieno, vaalea vuori taskuineen. Ihana vaihtopaikka tuo Malta. Oletko jo kohta menossa häntä tervehtimään?

  VastaaPoista
 3. Voi tulla Maltalta lisätilauksia, niin kiva pussukka on sinne matkannut! (olen yrittänut kommentoida tät postausta ainakin kuusi kertaa, mutta blogger tyhjentää tekstikentän joka kerran kuun painan Julkaise. Jos täällä on joku päivä julmettu rivi samanlaisia kommetteja, niin en ota vastuuta niistä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut sentään kuin yksi kommentti - bittiavaruus joskus oikuttelee... :)

   Poista
 4. Hieno pussukka! Ihanaa että sitä pyydettiin :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva!!! Ihanaa, kun pojalla on matkassa äidin ompelema pussukka :-)

  VastaaPoista
 6. Hienon pussukan poika sai mukaansa ja aina kun sen näkee muistaa äitin:) Hieno!
  Ihanaa kun lapset haluavat äidin tekemiä pussukoita:)

  VastaaPoista
 7. Mukava kun tulit lukijakseni! Paljon kivoja töitä sinulla, liitynpä joukkoon :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä pojallasi on hieno pussukka mukanaan maailmalla. Tehty äidin taitavilla käsillä ja rakkaudella. Kauniit sini-valkoiset värit ja nätit tikkaukset.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista nimipäiväkankaista. Molemmille löytyy varmasti käyttöä. Käsityöaiheinen tilkku päätyy uuteen käsityötarvikepussukkaan.

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniin pussukan poika sai mukaansa. On se mukavaa palata muisteluissa kotiin ja perheen luo, koska kyllähän se koti-ikävä kaikille joskus iskee.

  VastaaPoista