sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Vauvan peite 2 - Baby quilt 2

Irinakin on nyt saanut oman vauvanpeitteensä - siis tarkoitan isoäitiä, jolle niinikään lupasin ommella vauvanpeitteen. Saajana on pojanpoika, joka hänkin jo lähestyy ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Tällä kertaa tikkasin peitteen isolla koneellani, ja luultavasti siirryn pikku hiljaa kokonaan pikkukoneen äärestä isomman koneen käyttöön. Se on niin paljon vaivattomampaa, harjoitus tehnee siinäkin mestarin.


***************************

Now Irina also has got her own baby quilt, i.e. she has received a bay quilt for her grandson. He is also growing fast and will have his first birthday in two or three months' time.

This time I carried out quilting with my big machine - I think I'm going to do more and more of quilting on it, as it is so much easier. And "Übung macht Meister", I'm sure.

8 kommenttia:

 1. Ihanat lampaat. Lapsi tykkää varmasti. Tikkaa ihmeessä isolla koneella, kun sellaisen ylellisyyden omistat. Pienellä koneella tikkaaminen on aika tuskaista, olen huomanut.

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaavia lampaita! Ensin luulin, että olet tehnyt ne joistain kupongeista, mutta eipä mitä, nehän on ihan sinun omia luomuksia! Tikkaukset ovat kauniit.

  VastaaPoista
 3. Suloisia lampaita! Ihan varmati tästä tykätään.
  Kauniit tikkaukset.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis,nyt voi laskea lampaita ennen unta.Kauniisti aplikoitu sekä tikattu.Isolla koneella varmaan paljon helponpi kuin pienellä.

  VastaaPoista
 5. Kiva lastenpeitto kuten se edellinenkin !

  VastaaPoista