lauantai 7. marraskuuta 2015

Uusi ystäväni - My new friend

Opiskelukiireiltä en ole ehtinyt tähän blogiin pariin kuukauteen, mutta ajattelin kuitenkin vilauttaa vähän uutta ystävääni. Yhteistyömme alkoi juuri, tässä ensimmäiset yhteiset harjoituksemme. Turkoosi kangas näyttäytyy oudosti koneen valon ja lisälamppujen alla, viimeinen kuva on väriltään lähinnä totuutta.
Haluan säästää Berninaani turhilta kuljetuksilta, joten tarvitsin kunnollisen kakkoskoneen. Juki ei ole elektroninen, tekee vain suoraa ommelta ja omaa muitakin teollisuuskoneen ominaisuuksia, mutta on kuitenkin tarkoitettu kotikäyttöön. Vähän on ollut totuttelemista "herkkään" kaasupolkimeen, sillä konehan painelee aika hurjaa vauhtia, jos talla on pohjassa - eikä vakionopeuden säädintäkään ole :)

Tällekin nimi pitäisi keksiä, vaikkei isovelikään ole vielä nimeä saanut... Paitsi että nyt juuri juolahti päähän tuo isoveliasia ja samantien nimiehdotuskin. Miten olisi Armas? Sitten pitäisi enää päättää tämän uuden tulokkaan sukupuoli ja sen mukaan nimikin... Ai Bernina: no sehän on tietenkin Bertta! Joten alkaisiko tämän nimi sitten C:llä, vaikkeivät nuo kaksi edellistä järjestyksessä menekään?

*********************'
I've been very busy with my studies, so I haven't been able to write anything here during the past two months. Now I thought I'd show you my new friend and my very first exercises with it. 

I needed a second machine to spare my Bernina from too much traveling. Juki is a robust mechanical machine, makes only straight stitch and has some other features from industrial machines, but is still a DSM. Some learning curve with not stepping too heavily on the pedal - it does go fast and there isn't any speed regulator available :)

14 kommenttia:

 1. Kaunista jälkeä uusi ystäväsi tekee avustuksellasi:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää jälkeä näyttää syntyvän. Miten olisi Cara tai Caro nimeksi?

  VastaaPoista
 3. Congratulations! your first exercises look great!
  Greetings, Rike

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudesta ystävästäsi ja hienoa jälkeä näyttää silläkin syntyvän:)
  Nimiehdotuksia Carola, Carl, Carolus, Charlie, Carla tai Caroline.

  VastaaPoista
 5. Hauska saada uusia ystäviä. Onnellista yhteiseloa! Hyvältä näyttää yhteistyönne.

  VastaaPoista
 6. Kaunista tikkausta. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Kyllä kai järkkäät kunnon nimijuhlat?

  VastaaPoista
 7. Upeaa jälkeä! Onnitteluni molemmille;)

  VastaaPoista
 8. Ihania tikkauksia! Eipä tarvi aina hienoa elektronista masiinaa saadakseen hienoa jälkeä!

  VastaaPoista
 9. Voi miten kaunista tikkausta! Onnea uudelle koneelle.

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle ystävyydelle! Kaunista jälkeä syntyy.

  VastaaPoista
 11. Mahtavat tikkaukset on syntynyt uudella kaverilla. Minulla oli Juki teollisuusompelukone aiemmin, oli vain niin kovaääninen niin vaihdoin Brotheriin. Olisiko sinun uusi kone esim. Cancan kun teidän yhteistyö sujuu kuin tanssi?

  VastaaPoista